Benvingudes a la 12a (edició) del Festival Sense Portes d’Argentona del 4 al d’octubre.

Un any més, la vila d’Argentona obre els seus carrers, places i racons més singulars per acollir el Festival Sense Portes, una celebració on les Arts de Carrer es fusionen amb l’espai públic, creant una experiència única per a totes les persones. Durant tres dies, el festival transforma la vida quotidiana de la vila, omplint-la de cultura, espectacles i creativitat.

Aquesta edició, un any més, és el resultat d’un treball transversal i col·laboratiu entre les diferents regidories de l’Ajuntament d’Argentona, que han sumat esforços no només en l’organització, sinó també en la programació d’espectacles i serveis. Aquesta col·laboració ha estat clau per garantir una oferta artística de qualitat, diversa i accessible, així com un festival que funcioni de manera fluida i integrada en la vida de la vila. Gràcies a la implicació del Col·lectiu Sense Portes, l’Ajuntament i els diferents agents culturals, el festival segueix creixent i consolidant-se com un esdeveniment de referència.

Amb l’objectiu d’acostar la cultura a la ciutadania i de garantir que els drets culturals siguin un bé essencial a l’abast de totes les persones, el festival continua apostant per una proposta artística oberta i inclusiva, reforçant el seu paper com a espai de trobada entre artistes i públic.

En aquesta 12a edició, el Festival Sense Portes comptarà amb 22 companyies que oferiran 36 espectacles i activitats al llarg de tres dies. La programació ha intentat prioritzar la qualitat i la diversitat de propostes, tant pel que fa als estils i formats com al paritat de gènere i els públics. Així, el festival ofereix una àmplia varietat de disciplines, incloent teatre, dansa, música, circ, titelles i art urbà convidant a gaudir del risc, l’espectacularitat, la crítica social, l’estètica i la poètica de les Arts de Carrer.

El festival s’ha consolidat com un referent en l’àmbit comarcal i nacional, gràcies al paper fonamental del voluntariat i la participació de la ciutadania, que any rere any fan possible que el Festival Sense Portes sigui una realitat viva i dinàmica.

Aquest primer cap de setmana d’octubre, Argentona es converteix en un gran escenari a l’aire lliure. Us convidem a viure el Festival Sense Portes, a passejar pels seus carrers i a descobrir la màgia de l’art sense límits.

Gaudiu de les Arts de Carrer!

PROGRAMA: https://www.festivalsenseportes.cat/wp-content/uploads/2024/09/Llibret-12a-edicio-Festival-Sense-Portes-2024.pdf

CASI TODOS LOS ESPECTÁCULOS SON GRATUITOS, PARA ALGUNOS HAY QUE RESERVAR, Y EN DOS HAY QUE PAGAR 4€
Para reservar o comprar entradas visita https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-argentona