Llega al Teatro Can Gomà de Mollet del Vallés (C / Castelao, 2) la Gala Solidaria de Payasos Sin Fronteras con dos sesiones únicas programadas para el próximo sábado 31 de octubre a las 17h ya las 19: 30h!

L’esdeveniment comptarà amb actuacions dels pallassos Tortell Poltrona, Mabsutins, Jordi Saban, Xicana, Pau Segalés, El Negro y El Flaco, Lluis Rodríguez, Pasquale Bergamotto i Arritmados que treuran els somriure dels assistents amb espectacles de circ, malabars, acrobàcies i clowns!

Els fons recaptats aniran destinats als projectes que Pallassos Sense Fronteres està desenvolupant en suport a la infància refugiada que està arribant a Europa procedent de països en guerra com Síria, l’Iraq o Afganistan.

No et perdis la Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres i aconsegueix la teva entrada per 12€ trucant al 603 423 850 o enviant un correu a l’adreça [email protected] o per 15€ a taquilla.

Un esdeveniment de Pallassos Sense Fronteres amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Escola Sant Gervasi Cooperativa.

Podeu confirmar assistència a:
https://www.facebook.com/events/159228004424402