2 Galas Solidarias de Payasos Sin Fronteras el 31 de octubre en Mollet del Vallés (Bcn, Es )


Llega al Teatro Can Gomà de Mollet del Vallés (C / Castelao, 2) la Gala Solidaria de Payasos Sin Fronteras con dos sesiones únicas programadas para el próximo sábado 31 de octubre a las 17h ya las 19: 30h!

L’esdeveniment comptarà amb actuacions dels pallassos Tortell Poltrona, Mabsutins, Jordi Saban, Xicana, Pau Segalés, El Negro y El Flaco, Lluis Rodríguez, Pasquale Bergamotto i Arritmados que treuran els somriure dels assistents amb espectacles de circ, malabars, acrobàcies i clowns!

Els fons recaptats aniran destinats als projectes que Pallassos Sense Fronteres està desenvolupant en suport a la infància refugiada que està arribant a Europa procedent de països en guerra com Síria, l’Iraq o Afganistan.

No et perdis la Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres i aconsegueix la teva entrada per 12€ trucant al 603 423 850 o enviant un correu a l’adreça mollet@clowns.org o per 15€ a taquilla.

Un esdeveniment de Pallassos Sense Fronteres amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Escola Sant Gervasi Cooperativa.

Podeu confirmar assistència a:
https://www.facebook.com/events/159228004424402

2016-10-26T17:02:43+00:00

Comenta usando tu cuenta de...

Loading Facebook Comments ...

Deja un comentario

CLOWNPLANET.COM… difundiendo el clown desde el año 2000


Clownplanet.com, el universo de clowns, payasos y payasas en internet.

Historia de los payasos, clowns de hoy, de ayer, de cine y tv, de hospital, noticias, grupo en facebook, cursos de clown y payaso, actuaciones y eventos, textos, libros, entrevistas, videos, festivales, enlaces y mucho más... siempre todo relacionado con el mundo clownesco.

SUSCRÍBETE AL BOLETÍNCLOWNPLANET
Recibe la actualidad clownesca en tu correo
Nunca compartiré tus datos con terceros sin tu consentimiento previo.
Tu dirás...