Benvinguts/as al nostre tercer cabaret GestViu, Tornem després de les vacances d’estiu amb mes força i ganes de retrobar-nos amb el nostre públic que mai.

GestViu és un festival amb dos objectius primordials, el primer que la comunitat sorda tingui accés al teatre, un cop al mes com a mínim i el segon és trobar llenguatges escènics a on entenguin i gaudeixin per igual les persones sordes i els oients.

Presentat per la gran Momo clown veurem un Cabaret ple de sorpreses:

5 artistas formen aquest cabaret:

Obrirem amb el número "ReCORds" on la pallassa Polenta es troba amb tot allò que va deixar i s´anadona que els canvis o moviments de la vida també són sorpreses i descobertes per trobar aquells reCORds plens de colors i emocions.

Pablo Muñoz També vol estrenar-se com el mag més dur i més desastre, el número és tan nou que no sabem ni el nom, ni allò que veurem, de l’únic que estem segurs és de què riurem com sempre.

Jorge Bobes de la Cia Gorge amb Caravan. La història d’un tamboret i un músic que busca ensenyar i demostrar al públic el món rítmic i instrumental que pot haver-hi en un espai buit.

El plantejament en escena consisteix a dibuixar a l’aire a l’espectador una bateria i desenvolupar una rutina amb aquesta mateixa melodia que produeix l’instrument fins a arribar al punt que tot l’espai que s’ocupa segueix una fusió entre la música i el malabar.

La Cía. Sietedemayo amb Sed o no Sed. Dos pallassos atrapados en un espacio atemporal, diàfan i cíclic tracten de cobrir una de las necesidades más básicas per a l’ésser humà, beure aigua. La seva enorme ‘sed’ els portará a soluciones tan absurdas que els posaran en els embolics i els jocs més bojos i delirants imaginables.

Veniu ja beguts de casa perquè quan el riu sona aigua portà…

Txema Muñoz que actualment està girant els seus dos espectacles Lumiere i The Postman que ens presenta Kalima, un número, que mai ha sigut mostrat davant el públic i on entra en conflicte amb una tassa.

28 d’octubre a les 20:00

Entrada 8 €

Centre cultural la Bòbila

Plaça de la Bòbila 1, Metro Can Vidalet

08906 Hospitalet de Llobregat

Telf. 93-403-26-50

Compra d’entrades https: https://entradium.com/es/events/cabaret-gestviu-hivern

Mas info http://www.labobila.cat

Web de l’organització https:WWW.espectaclesdrbombolla.com