“Automatarium” de David Berga i “Marabunta” de Guillem Albà en la Fiesta Mayor de Argen tona (Bcn, Es)


En Argentona estamos de Fiesta Mayor. Hoy martes 4 de agosto se podrá ver Automatarium en la Pl. de Vendre a las 19h y el jueves 6 de agosto a las 21:30h en Pl. de la Iglesia Guillem Alba & the All in One Orquesta con “Marabunta”. ..

MARTES 4 de AGOSTO A les 19h en LA PLAÇA DE VENDRE
ESPECTACLE AUTOMATARIUM DE LA CIA.DAVID BERGA.
Automatàrium és una instal·lació còmica que s’inspira en els autòmats escurabutxaques de principis del segle XX. En aquesta instal·lació, els actors i actrius se situen dins d’unes cabines individuals. L’equip d’actors comença imitant els moviments cíclics dels autòmats i acaba desenvolupant diferents accions dins d’una dramatúrgia amb elements de comèdia i altres disciplines.

JUEVES 6 de AGOSTO a las 21.30 H, A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA
TEATRE-SHOW AMB L’ESPECTACLE MARABUNTA DE GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA.
Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directo. Un sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui, amb cançons pròpies, gags absurds, cabaret. Res té sentit i tot és possible.
Marabunta és el caos. Improvització: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena.Voleu riure? Hi sou convidats!

http://argentona.cat/agenda.php

2016-10-26T17:08:04+00:00

Comenta usando tu cuenta de...

Loading Facebook Comments ...

Deja un comentario

CLOWNPLANET.COM… difundiendo el clown desde el año 2000


Clownplanet.com, el universo de clowns, payasos y payasas en internet.

Historia de los payasos, clowns de hoy, de ayer, de cine y tv, de hospital, noticias, grupo en facebook, cursos de clown y payaso, actuaciones y eventos, textos, libros, entrevistas, videos, festivales, enlaces y mucho más... siempre todo relacionado con el mundo clownesco.

SUSCRÍBETE AL BOLETÍNCLOWNPLANET
Recibe la actualidad clownesca en tu correo
Nunca compartiré tus datos con terceros sin tu consentimiento previo.
Tu dirás...