Torna el Cabaret Lecoq, el nostre clàssic varieté organitzat 2 cops a l’any, però aquesta vegada torna FEMENÍ I FEMINISTA. Per primera vegada en 5 anys el Cabaret LeCOQ estarà programat exclusivament amb dones: pallasses, titellaires, comediantes, bufonas, circenses, actrius totes, plenes d’energia, talent, caràcter, força i veu.

I per fortuna nostra, i del públic en general, s’han sumat a la proposta ni més ni menys que artistes de la talla d’PEPA PLANA (Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2014) i MERCHE OCHOA (Premi nacional de Circ 2014) entre altres tantes feres dels escenaris. PEPA PLANA, que no ha dubtat a col·laborar amb aquest cabaret reinvindicativo, actuarà el divendres 23 de novembre amb un vell treball de pallassa titulat L’ATZAR. Merche Ochoa al seu torn estarà el dissabte 24 amb les seves històries feministes (Lilith i les 7 bugaderes).

Durant els 4 dies que dura el cabaret es pujaran a l’escenari més de 20 artistes diferents. Cada nit hauran 5 dones, fent que cada jornada sigui única i irrepetible. El públic serà rebut cada nit per DORA (Elena Visus) qui a més de ser l’amfitriona del cabaret és la seva directora, realitzant un treball de programació molt cuidat, equlibrando cada nit entre la comèdia i el drama. El presentador serà el de sempre, Mr. Chicken (Jordi Tienza) actor i commediante dell’arte habitual de la Sala Fènix.

I malgrat aquestes dimensions de festival, enormes pel que fa a qualitat i catidad, el Cabaret LeCOQ és un projecte autogestionat dentre de la Sala Fènix, el que fa que la presència de totes aquestes grans artistes cobri més valor encara si cap.

COMPRA D’ENTRADES: https://www.salafenix.com/teatre/cabaret-leco
SALA FÈNIX / [email protected] / Tel. 934413467

El programa complet del cabaret és el següent:

Dijous 22 de Novembre, 21h
Navigante
Sarah Stearns (EEUU), teatre d’objetes.
Butoh
Josephine Grundy (Anglaterra/França), butoh.
Un día en el mar
Marta Iglesias (A Coruña), clown.
Todas tenemos la misma historia
Serena Galante (Bèlgica), media màscara.