Clara Poch (Mumusic Circus) al Grec de Barcelona amb Lady Panda

Lady Panda

Cia. Clara Poch Masià
Mercat de les Flors – Sala Pina Bausch
10–12 de juliol a les 20h

Clara Poch (Mumusic Circus) estrena «Lady Panda» dintre del Festival Grec, un muntatge captivador que combina circ, música i dansa

Clara Poch Masià (Mumusic Circus) estrena al Festival Grec l’espectacle de circ, dansa i música ‘Lady Panda’, una coproducció entre la companyia i el festival, que es podrà veure els dies 10, 11 i 12 de juliol al Mercat de Les Flors.

L’espectacle compta a l’escenari amb Clara Poch, Carla Farreny i Marçal Calvet i neix com a metàfora per explorar l’abisme de les polaritats més profundes de l’artista. Ens parla a través del llenguatge del circ, però també de la música i la dansa, configurant una reflexió sobre la complexitat humana i la confusió social.

Clara Poch se centra en l’enigma del punt mort, el punt de sacrifici inevitable, sota la consigna “Una vida que vaig oblidar viure”.

 

‘Lady Panda’, és una coproducció de Mumusic Circus / Clara Poch, Grec Festival de Barcelona i compta amb el suport de l’ICEC. 

Enguany una de les apostes del Festival Grec és la creació de sinergies entre diverses disciplines escèniques amb una presència destacada del circ. D’aquí neix Lady Panda la nova creació de Clara Poch / Mumusic Circus, que combina circ, dansa i música que es podrà veure el 10, 11 i 12 de juliol a la sala Pina Bausch del Mercat de Les Flors. 

Lady Panda és un espectacle de circ nu, honest, humil i vulnerable; un moviment que és tota una coreografia de gestualitats i accions corporals; una música en viu que ha acompanyat tots els espectacles; el cant; el teatre… Una obra que parla sobre aquells moments en què us disposeu a acceptar una pèrdua a la recerca d’un nou guany, el moment en què us deixeu anar, feu un gir que ho canvia tot (o potser no) i busqueu la seguretat d’un nou port o d’una nova vida. Aquest moment misteriós en què accepteu el sacrifici i empreneu el gir, el seu poder de trastornar-ho tot, és el tema de Lady Panda.

Amb una escenografia volàtil i la interpretació de les actrius Carla Farreny i Clara Poch, il’acompanyament musical de Marçal Calvet, dialogaran amb una recerca física del punt mort, el viratge i la suspensió a través del circ, i amb l’extrem i el contrast a través de la dansa, en aquesta obra realitzada amb el suport de Can Gassol/Cultura Mataró, la Central del Circ, l’Estruch-Fàbrica de creació de les Arts en Viu, i l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera – Taula de Cultura.

L’autora de l’obra Clara Poch Masià, nascuda a Girona el 1976, es va formar al Centre National des Arts du Cirque de Châlons-en-Champagne, en l’especialitat d’aeris, i a l’École Nationale de Cirque de Rosny-Sous-Bois. L’any 2008 va crear amb el músic de Sant Celoni Marçal Calvet la companyia Mumusic Circus, amb la qual tots dos han produït uns espectacles en els quals s’expressen amb música en viu i les arts del circ. Entre els més coneguts, Amigoo (2022), on un contrabaix esdevenia punt de connexió entre un home i una dona, entre la música i el circ, i el més recent Flou Papagayo (Grec 2018 Festival de Barcelona). Val a dir que, a més de la seva feina amb Mumusic Circus, Clara Poch Masià ha dirigit també gales i espectacles, entre els quals el Cabaret de Circ al Castell de Montjuïc-Festes la Mercè de 2014. I, com a prova del pes de la música en els muntatges de la companyia, recordar que l’any 2021 Poch i Calvet van enregistrar un disc, un treball que parlava sobre comiats i abismes, que es va titular Fortuna i que va comptar amb la col·laboració d’Edu Pou i Joan Colomo. L’espectacle té entre les intèrprets Carla Farreny, que va participar en la convocatòria del 2020 del projecte Creació i Museus amb la proposta Tour.

LADY PANDA
FITXA ARTÍSTICA
Concepció i autoria:
 Clara Poch
Interpretació: Carla Farreny, Marçal Calvet, Clara Poch
Música original: Clara Poch, Marçal Calvet
Mirada externa: Jordi Oriol, Roser López Espinosa
Vestuari: Rosa Soler, Clara Poch
Joc de llum: Marçal Calvet
Estructura (2007): Lluc Castells, Pep Codolosa, Clara Poch
Producció executiva: Alfred Fort (La Destil·leria), Clara P

COMPRAR ENTRADAS