“Un al·legat per l’eliminació dels gèneres, com a horitzó. Alhora, reivindiquem la categoria imposada, la de ser dona, perquè sabem de la invisibilitat, de la violència i del control exercit sota eixa etiqueta-dona.

Lluitem per l’eliminació de la sexificació, sí, però no oblidem que els nostres avis pegaven les nostres àvies.»

Mostra de la companyia Patrícia Pardo, en residència a la Nau Ivanow
Dijous 26 i divendres 27, 20:30h
Espectacle: Cul Kombat

Cia. Patrícia Pardo
Direcció: Patrícia Pardo
Dramatúrgia i textos: Guadalupe Sáez i Patrícia Pardo
Intèrprets: Eva Zapico i Patrícia Pardo
Vestuari: Raquel Renart i Mar Hernández
Maquinaria i il·lluminació: David Sánchez
Vídeo projecció: Andrés Jerez
Elements escenogràfics i atrezzo: Lluna Albert, Alberto Vidal, Enric Juezas i Santiago Blanco

Patrícia Pardo
Directora artística de la companyia de teatre-circ Cia. Patrícia Pardo (València 2007), on ha escrit, dirigit i interpretat: Augusta (2007), Comissura (2010), Ètica, tattoos i saldos(2011), Fer-li l’amor al despropòsit (2012) i El fandango de Marx (2014), propostes escèniques on coexisteix l’expressió cirquense tradicional i la contemporània.

Paral·lelament al treball a la seva companyia, desenvolupa la seva faceta com a autora teatral, docent i directora escènica per a altres companyies i entitats.[www.patriciapardo.es]

Cia. Patrícia Pardo
Companyia valenciana dirigida per l’escriptora teatral i clown Patrícia Pardo qui, en el marc de la companyia, investiga la coexistència entre l’expressió del circ tradicional (l’existent, l’heretada) i la contemporània (la imaginada), fent servir qualsevol ferramenta artística a l’abast, encara que no respongui als paràmetres conservadors del teatre o del circ.

Les tècniques que predominen en els seus muntatges són el clown gestual, la música en directe i el monòleg delirant. En alguns espectacles s’inclouen, a més, aeris o equilibris.

L’objectiu no és altre que parodiar l’egocentrisme, la debilitat i les contradiccions humanes front a la desgràcia, la desigualtat social o l’heteropatriarcat.

La gira abraça diferents ciutats i festivals d’Amèrica i d’Europa. Rep el Premi a la Millor Interpretació en el Festival Internacional Cumbre de las Américas (2012, Argentina).

La Companyia ha estrenat Augusta (2007), Comissura (2010, en gira), Ètica, tattoos i saldos (2011), Fer-li l’amor al despropòsit (2012), El fandango de Marx (2014, en gira) iCul Kombat (2015, en gira).

Espectacle en català
Durada: 70 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Comprar entradas online