“Cul Kombat” de la Cia. Patricia Pardo, 26 y 27 de octubre en la Nau Ivanow (Barcelona, Es)

“Un al·legat per l’eliminació dels gèneres, com a horitzó. Alhora, reivindiquem la categoria imposada, la de ser dona, perquè sabem de la invisibilitat, de la violència i del control exercit sota eixa etiqueta-dona.

Lluitem per l’eliminació de la sexificació, sí, però no oblidem que els nostres avis pegaven les nostres àvies.”

Mostra de la companyia Patrícia Pardo, en residència a la Nau Ivanow
Dijous 26 i divendres 27, 20:30h
Espectacle: Cul Kombat

Cia. Patrícia Pardo
Direcció: Patrícia Pardo
Dramatúrgia i textos: Guadalupe Sáez i Patrícia Pardo
Intèrprets: Eva Zapico i Patrícia Pardo
Vestuari: Raquel Renart i Mar Hernández
Maquinaria i il·lluminació: David Sánchez
Vídeo projecció: Andrés Jerez
Elements escenogràfics i atrezzo: Lluna Albert, Alberto Vidal, Enric Juezas i Santiago Blanco

Patrícia Pardo
Directora artística de la companyia de teatre-circ Cia. Patrícia Pardo (València 2007), on ha escrit, dirigit i interpretat: Augusta (2007), Comissura (2010), Ètica, tattoos i saldos(2011), Fer-li l’amor al despropòsit (2012) i El fandango de Marx (2014), propostes escèniques on coexisteix l’expressió cirquense tradicional i la contemporània.

Paral·lelament al treball a la seva companyia, desenvolupa la seva faceta com a autora teatral, docent i directora escènica per a altres companyies i entitats.[www.patriciapardo.es]

Cia. Patrícia Pardo
Companyia valenciana dirigida per l’escriptora teatral i clown Patrícia Pardo qui, en el marc de la companyia, investiga la coexistència entre l’expressió del circ tradicional (l’existent, l’heretada) i la contemporània (la imaginada), fent servir qualsevol ferramenta artística a l’abast, encara que no respongui als paràmetres conservadors del teatre o del circ.

Les tècniques que predominen en els seus muntatges són el clown gestual, la música en directe i el monòleg delirant. En alguns espectacles s’inclouen, a més, aeris o equilibris.

L’objectiu no és altre que parodiar l’egocentrisme, la debilitat i les contradiccions humanes front a la desgràcia, la desigualtat social o l’heteropatriarcat.

La gira abraça diferents ciutats i festivals d’Amèrica i d’Europa. Rep el Premi a la Millor Interpretació en el Festival Internacional Cumbre de las Américas (2012, Argentina).

La Companyia ha estrenat Augusta (2007), Comissura (2010, en gira), Ètica, tattoos i saldos (2011), Fer-li l’amor al despropòsit (2012), El fandango de Marx (2014, en gira) iCul Kombat (2015, en gira).

Espectacle en català
Durada: 70 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Comprar entradas online

2017-10-13T16:56:17+00:00

Comenta usando tu cuenta de...

Loading Facebook Comments ...

Deja un comentario

CLOWNPLANET.COM… difundiendo el clown desde el año 2000


Clownplanet.com, el universo de clowns, payasos y payasas en internet.

Historia de los payasos, clowns de hoy, de ayer, de cine y tv, de hospital, noticias, grupo en facebook, cursos de clown y payaso, actuaciones y eventos, textos, libros, entrevistas, videos, festivales, enlaces y mucho más... siempre todo relacionado con el mundo clownesco.

SUSCRÍBETE AL BOLETÍNCLOWNPLANET
Recibe la actualidad clownesca en tu correo
Nunca compartiré tus datos con terceros sin tu consentimiento previo.
Tu dirás...