La 8a edició del Festival de Pallassos i Bufons a la gorra Buuuf!!! d’Alcoletge acollirà 19 espectacles i 27 funcions entre el 12 i el 14 d’abril. Durant el cap de setmana, els carrers d’Alcoletge s’ompliran de pallassos, bufons, artistes i espectacles de carrer. En aquesta edició es potencien els espectacles d’adults i les activitats paralel·les, com una exposició fotogràfica per commemorar els 5 anys del Festival a Alcoletge, i els jocs de fusta familiars que oferirà la companyia lleidatana Festa i Fusta.

L’actor i còmic italià Leo Bassi, considerat uns dels millors bufons del món, serà el cap de cartell i actuarà el divendres 12 d’abril a les 21.15 i a les 22.15 hores a l’escenari de la Carpa. El còmic presentarà el seu espectacle ‘Best of Bassi, on fa un repàs dels moments més destacats dels seus últims deu anys de carrera.

El director artístic del festival, Magí Valls, destaca que la presència femenina es visualitzarà en l’artista argentina Jimena Cavalleti, la pallassa catalana Marta Renyer i la nord-americana Laura Herts, considerada una de les pallasses més importants del món. ‘A Duo’, l’espectacle de The Buuufing Boys (Boni & Dani) serà l’encarregat d’inaugurar el 8è Festival de Pallassos i Bufons a la gorra Buuuf!!! d’Alcoletge.

L’actuació es durà a terme el divendres 12 d’abril a les 18 hores al carrer Nou. Aquest espectacle compta amb la presència del director artístic del Festival Internacional de Pallasos de Cornellà, en Jordi Juanet ‘Boni’. El mateix divendres, l’escenari de la Carpa acollirà a les 19.30 hores la preestrena d»En els núvols’, el segon espectacle del Pallasso Tortelini, que amb només 16 anys és el pallasso més jove de Catalunya. L’obra està dirigida per Magí Valls, director artístic del Festival.

+ info a
https://lleidadiari.cat/cultura/festival-pallassos-buuuf-alcoletge-27-funcions
y en el facebook del festival: https://www.facebook.com/buuufestival