La tercera edició del Festival internacional de teatre i circ Ciutat d’Amposta ja la tenim aquí. Des del divendres 7 i fins el diumenge 9 d’octubre els carrers i les places d’Amposta s’ompliran d’espectacles i activitats que no et deixaran de sorprendre.

El festival internacional de Teatre i Circ Ciutat d’Amposta, és una proposta cultural i artística, que neix impulsat desde l’Escola de teatre i circ d’Amposta organitzat conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta, amb l’ objectiu d’impulsar la ciutat com un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l’Ebre i convertir-la en un aparador de diferents propostes i projectes de circ i teatre d’arreu del país i també internacionals.

L’ aposta per aquest projecte és una aposta per impulsar el teatre i el circ al territori de les Terres de l’Ebre, ser nexe d’apropament i ressó cap al sud, en el que compartiran protagonisme, per una banda, espectacles de companyies en les que hi ha una clara vocació per apropar llenguatges i fer aportacions innovadores en aquests camps, posant l’èmfasi en les arts de carrer i, per l’altra, creacions que neixen des d’escoles d’arts escèniques d’arreu de Catalunya. Per aquest motiu el Festival de Teatre i Circ, – festicAM-, és una mostra i també un espai de relació i diàleg, d’intercanvi i apropament.

Sigueu benvinguts tots i totes a aquesta festa de les arts escèniques… estem preparats!!

Programa en pdf

O consultalo en + info http://etca.cat/festicam/festicam-2016

Venta anticipada a :

Notikumi (Online)

Oficina de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta (dilluns a divendres de 10 a 13 h)

• 1 hora abans de l’inici de cada espectacle ( A excepció d’EntreTazas, que, donat la limitació d’aforament, es vendran íntegrament a l’Oficina de Cultura i Festes)