Festival de Pallasses en el Circ Cric del 11 al 16 de junio 2019 (Sant Esteve de Palautordera, Barcelona, ES)

De nou el Circ Cric i l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, acullen la cinquena edició del Festival Internacional de Pallasses. Els propers dies del 13 al 16 de juny, i per sisè any consecitiu, ens retrobem amb una cita especial, una cita il·lusionant, una cita amb història, el Festival Internacional de Pallasses!! amb l’objectiu de confegir un programa d’activitats, que més enllà dels espectacles de Pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat, amb una mirada femenina.
El VI FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSES es fa ressó de les inquietuds de les pallasses, volem mantenir aquest punt de trobada que suposa, una vegada a l’any compartir, veure’s les cares i posar en comú les inquietuts de les dones que com els homes, troben en el riure i la comicitat una manera d’entendre la vida, la cultura i la professió. De pallasses n’hi ha poques. Com tots sabem les dones han estat les darreres a pujar als escenaris, no fa gaire encara eren els homes qui encarnaven tots els papers de l’auca… per això volem potenciar-les i engrescar a noves i futures pallasses, tot reivindicant la tasca de fer riure i sentir als altres des de la condició de dones!

OBJECTIUS:

• Crear espais de trobada, intercanvi, formació, debat i reflexió sobre la comicitat femenina (història, actualitat….).

• Donar visibilitat al treball de les pallasses a través d’espectacles, combinats, fires, cabarets… Al carrer, a les cases, al Teatre, al Circ…

• Oferir informació i ampliar la xarxa de contactes de les dones pallasses.

• Difusió del festival i creació de nous públics.

Les millors pallasses del món es donen cita a Sant Esteve de Palautordera per celebrar la quarta edició del Festival Internacional

2019-02-13T11:47:06+00:00

Comenta usando tu cuenta de...

Loading Facebook Comments ...

Deja un comentario

CLOWNPLANET.COM… difundiendo el clown desde el año 2000


Clownplanet.com, el universo de clowns, payasos y payasas en internet.

Historia de los payasos, clowns de hoy, de ayer, de cine y tv, de hospital, noticias, grupo en facebook, cursos de clown y payaso, actuaciones y eventos, textos, libros, entrevistas, videos, festivales, enlaces y mucho más... siempre todo relacionado con el mundo clownesco.

SUSCRÍBETE AL BOLETÍNCLOWNPLANET
Recibe la actualidad clownesca en tu correo
Nunca compartiré tus datos con terceros sin tu consentimiento previo.
Tu dirás...