OBRIM CONVOCATÒRIA!
EMBRIONS 2020 – Especial Arts de Carrer
El Festival Escena Poblenou treballa per una nova edició on les arts de carrer hi tindran un paper molt especial.

Com plantejarem a partir d’ara les arts de carrer? Quin nou significat tindrà ara l’espai públic? Com reconstruirem les relacions humanes fora de les nostres cases després d’un llarg confinament?

La propera edició del Projecte Embrions obre una convocatòria per a seleccionar tres propostes d’arts de carrer en estat de gestació que girin al voltant d’aquestes preguntes. La data límit de presentació dels projectes és el dia 6 de maig.

QUÉ ÉS EMBRIONS?

Embrions va néixer el 2014 amb l’objectiu de recolzar els projectes artístics que estan en estat de gestació de creadors i creadores professionals, idees embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics o no.

Es crea un marc idoni per a què companyies i artistes puguin presentar la seva idea embrionària al públic, a agents productors, programadors i programadores de festivals i centres de creació, amb la finalitat de trobar un acompanyament adequat per a cada proposta seleccionada, ja sigui amb residències, amb ajut a la producció i/o amb l’exhibició en diferents circuits.

Descarregueu les Bases

Descarregueu el formulari