Festival de Pallasses 2023 Sant Esteve de Palautordera

Un festival convertit en referent internacional que potencia la comicitat, amb una mirada femenina. Del 28 de septiembre al 1 de octubre en Sant Esteve de Palautordera.

Una trobada de dones per reivindicar el seu paper a la societat. D’unes dones que des de les arts escèniques, han triat la comicitat com a opció per potenciar els valors d’igualtat, justícia i sentit comú, amb la certesa que el riure és una eina essencial per a la convivència, el riure genera tolerància i aquesta a la vegada harmonia en una societat on la dona li ha estat vetat fins fa relativament poc, pujar a un escenari a fer riure. Encara ara, en les programacions estables o festivals són escassos o nuls els projectes de dones. hem d’aconseguir una normalitat també en aquest sentit.

El Festival Internacional de Pallasses es fa ressò de les inquietuds de les pallasses, volem mantenir aquest punt de trobada que suposa, una vegada a l’any compartir, veure’s les cares i posar en comú les inquietuds de les dones que com els homes, troben en el riure i la comicitat una manera d’entendre la vida, la cultura i la professió.

De pallasses n’hi ha poques, per això volem potenciar-les i engrescar a noves i futures pallasses, tot reivindicant la tasca de fer riure i fer sentir als altres des de la condició de dones.

PROGRAMACIÓN EN PDF

https://circcric.com/ca/programacio-festival-de-pallasses-2023