Cos, ritme, expressió i musicalitat es dissolen en una experiència espontània, fresca, energètica i irrepetible.
La Cia. PuntMoc presenta «Dogma» en el Gestviu de Hospitalet el viernes 11 de febrero 2022 a les 20h.

Lugar: Centre Cultural La Bobila
Plaça de la Bòbila, 1
08906 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Teléfono: 934 03 26 50

Venda d’entrades

Dogma es una peça pensada i dirigida a espais escènics no convencionals i a un públic tant adult com jove, DOGMA és una proposta de teatre físic que investiga a través de l’humor absurd els límits materials de la condició humana.

Al llarg de l’obra els personatges interaccionaran amb el continum espai-públic de manera íntima, divertida i contundent. Mitjançant un registre informal i directe, l’obra obliga a les persones involucrades a participar en un exercici interactiu de creació tan físic com emocional.

SOBRE LA COMPANYIA PUNTMOC.
Companyia de teatre físic i humor creada el 2001 pels tres germans Boada Ferrer: Hèctor, Juli i Guillem. Puntmoc es dedica comple- tament a l’exploració del llenguatge més intrísec de l’expressió humana com és el corporal. Centrant-se en la recerca del motor d’aquest llenguatge, els germans Boada empren recursos i tècniques que comprenen des del clown contemporani fins a la tècnica butoh. No obstant això, refusen contínua- ment les etiquetes i prefereixen contribuir amb cada espectacle a la creació d’un estil i una marca genuïnament pròpia basada en el cos, el ritme i el moviment; més pròxima a la investigació filosòfica que al teatre stricto sensu.

SOBRE ELS GERMANS BOADA FERRER
Actualment ofereixen quatre espectacles, així com les seves populars MOCADES (espectacles de petit format). GAGSonTRIX, ha estat l’espectacle amb el qual s’han donat a conèixer, encara en cartellera, amb una trajectòria de més de 300 representacions en 8 països diferents.

[separator top=»5″][youtube id=»v=rLXFHULQMds» width=»530″ height=»360″ autoplay=»no»][separator bottom=»5″]