Johnny Macaulay estrena a Catalunya un autoretrat artístic multifacètic. Un projecte artístic total on hi aplica tot tipus d’arts: pintura, escultura, performance o arts plàstiques, habilitat que ha adquirit gràcies a la seva experiència en el món del circ, el teatre, els cabarets o les discoteques.

L’artista ha treballat amb companyies de renom com Circus Archaos (França), La Fura dels Baus (Catalunya) o Mutoid Waste (Regne Unit), entre d’altres. [+ INFO]

M1000F és un espectacle còmic-terrorífic que dura 50 minuts que inclou una varietat de disciplines, estils dramàtics, exposicions d’obres d’art i projeccions. Aquest espectacle és un retrat multifacètic de mi com artista, on mostro una maduresa intuïtiva en el desenvolupament del meu treball. Així com l’original “Hombre de las 1000 caras” de Lon Chaney, experimento amb arquetips a través de la transformació física i emocional que desenvolupo com a “projecte artístic total” aplicant la meva creativitat en les arts plàstiques, la pintura, l’escultura i la performance, gràcies a la meva experiència en el circ, el teatre, els espectacles de carrer, les discoteques i els cabarets durant els últims 25 anys. La meva intenció és inspirar a altres artistes de manera que nosaltres com a individus, puguem produir projectes forts enfocats en l’auto desenvolupament i l’experimentació.

L’home de les 1000 farses de Johnny Macaulay
El 21 i 22 d’abril a les 20:00h
10€ Online // 12€ Taquilla – Compra d’entrades