Las entradas se agotán muy rápido… date prisa.

Oriol Pla, Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre són tres amics que es reunien a la plaça de Sant Vicenç de Sarrià. S’asseien en un banc i, mentre xerraven de les seves coses i tocaven els seus instruments, van començar a donar forma a petits números de teatre físic que van anar presentant en diferents locals fins a arribar a l’escenari del Llantiol. Era el 2015 i va ser llavors quan van aconseguir el seu primer èxit, i Espai Dual va començar a fer-se un nom en la cartellera. Després, aquest espectacle s’ha pogut veure a l’Off de La Villarroel i al Lliure de Gràcia.

Poc després de presentar Be God Is va ser quan Oriol Pla, que ja havia rodat diverses pel·lícules i havia participat en muntatges teatrals d’Iván Morales, va estrenar Ragazzo, amb direcció de Lali Álvarez (es va poder veure al tercer circuit del Barcelona Districte Cultural). Després li arribarien a Oriol Pla altres èxits, com la sèrie de televisió El dia de mañana o l’obra de teatre Travy (dirigida per ell i interpretada al costat de la seva família: els seus pares i la seva germana).

Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre també han compartit escenari en l’espectacle de circ Invisibles, estrenat a l’Ateneu Popular de Nou Barris.

Reserva tus entradas gratuitas en:
http://lameva.barcelona.cat/districtecultural/ca/artistes/espai-dual