GRAN RESERVA és el nou espectacle de la companyia i estarà embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multi-instrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció.

GRAN RESERVA es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic on hi trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

RHUM & CIA. Aquesta companyia “inestable” de pallassos formada per Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner i Mauro Paganini, s’ha acabat convertint en un fenòmen teatral que ha fet 3 espectacles en només 5 anys, i ha aconseguit un gran èxit de públic.

Un repòquer d’artistes que saben com seduir un públic que acabarà fascinat amb les surrealistes històries que passaran a la carismàtica pista, i que han produït alguns dels espectacles més divertits i terapèutics vistos en els últims anys als escenaris catalans.Fes-te ja amb les teves entrades de #GranReserva el nou espectacle de Rhum & Cia. Un espectacle que es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic on hi trobarem els millors moments de la companyia i algún número nou.

Estrena 7 de juliol al Teatre Borràs

https://www.grupbalana.com/teatre/obres/gran-reserva/