Per segon any consecutiu torna al mes de Juny el cicle SomRiures: 5 setmanes, 5 espectacles, tots de creació local, artistes de Barcelona dedicats al clown gestual i tots els seus contaminants, com el virtuosisme musical, el mim corporal dramàtic, l’acrobàcia i el malabarisme.

Cada setmana una nova estrena, acompanyat per RETRATS, l’exposició fotogràfica de Josep Tobella, en què es retrata els mateixos artistes del cicle, els que han posat davant de la càmera de Tobella per a l’ocasió

-Obre el cicle una estrena absoluta: THE BEST OF THE WORST, de Javier Ariza, un espectacle deliciós molt vinculat a les virtuoses arts del cabaret.

-Continuem la segona setmana amb TRAPPED d’Inda Pereda, tot sol, ell i els espectadors, sense ajuda d’escenografia, vestuari ni música, només clown! un espectacle creat a Londres i que ara es presenta en versió completa a Catalunya.

-La tercera setmana tenim a EL COWBOY DE LA TRISTA FIGURA, més lligat a un teatre clownesc i absurd, opera prima de Jordi Corona, estrenada anteriorment a Sala La Planeta de Girona i que es presenta per primer cop a Barcelona.

-La 4ta setmana arriba HOM! de Sonso Clown, pur virtuosisme i circ còmic.

-I finalment tancament d’or amb l’estrena absoluta de EN LOS VÓRTICES DEL VÉRTIGO de la cia Sietedemayo (Marina Garcia i Javi Pastor), en la seva línia de clown poètic-còmic, dirigits pel gran Carlo Mô!

*I durant tot el mes, abans de les representacions, es presentarà al hall de la sala fènix una petita mostra de Teatre Lambe Lambe, un estil teatral per a 1 espectador que consisteix en una caixa portàtil en la qual l’espectador observa una minúscula representació de teatre d’objectes i música. Lambe Lambe neix a Brazil l’any 89 i des de llavors es difon per Sud-amèrica amb gran força fins a arribar grans fites, com els festivals exclusivament dedicats a aquest gènere a Valparaiso (Xile) i Caracas (Veneçuela).

COMPRAR ENTRADAS

SALA FÈNIX
Carrer Riereta, 31 · 08001 Barcelona
t. 93 441 3467 · fenix