Este año estamos de cumpleaños! Hace 5 años que desde la Fundación Catalunya-La Pedrera organizamos la Festa Pallasso! Toda una jornada dedicada al arte de ser payaso, durante la cual las familias pueden encontrar en diferentes espacios de La Pedrera espectáculos, juegos, proyecciones, talleres, un rincón de lectura, y muchas otras actividades.

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de La Bleda, Los Herrerita, Fes-t’ho com vulguis, Perehosta, GAAC i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.

– Espectacles i animació (d’11 a 19h en hores concretes)
– Tallers (d’11 a 19h)
– Activitats creatives (d’11 a 19h)
– Photocall i llibres (d’11 a 19h)

+ info http://agenda.fundaciocatalunya-lapedrera.com/cat/acte/v-festa-pallasso-memorial-joan-busquets-la-pedrera-2016/