Convocatoria Escena Poblenou 2016 (Barcelona, Es)


El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou publica tres convocatòries de suport a la creació: Embrions / Escena + Dones / Art i Territori (properament)

Al 2016 el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou celebrarà la seva quinzena edició. 15 anys de treball ininterromput que el converteixen en un festival de referència.

És un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. Té la vocació de potenciar, visibilitzar i recolzar creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb els públics. Compromès amb la cultura i la societat. Genera diàleg amb els professionals, el públic, el barri i la ciutat, amb una mirada i projecció internacional.

http://www.escenapoblenou.com/blog/es/convocatories-2016/

2016-10-26T16:57:52+00:00

Comenta usando tu cuenta de...

Loading Facebook Comments ...

Deja un comentario

CLOWNPLANET.COM… difundiendo el clown desde el año 2000


Clownplanet.com, el universo de clowns, payasos y payasas en internet.

Historia de los payasos, clowns de hoy, de ayer, de cine y tv, de hospital, noticias, grupo en facebook, cursos de clown y payaso, actuaciones y eventos, textos, libros, entrevistas, videos, festivales, enlaces y mucho más... siempre todo relacionado con el mundo clownesco.

SUSCRÍBETE AL BOLETÍNCLOWNPLANET
Recibe la actualidad clownesca en tu correo
Nunca compartiré tus datos con terceros sin tu consentimiento previo.
Tu dirás...