Un total de 17 companyies participaran del 3 al 5 de Juny al 16è festival de circ Curtcirckit de Montgat. Un festival amb una llarga experiència que combina qualitat, innovació, tècnica i originalitat.

El compromís del festival Curtcirckit amb la participació i la transversalitat es veurà reflectit amb les actuacions a les escoles, els tallers de circ que es faran el dissabte al matí i la inclusió en el programa d’una botifarrada organitzada per la associació de veïns de les Mallorquines.
Divendres la companyia que ha rebut un Premi Nacional de Cultura 2016 Los Galindos ens oferiran l’espectacle Maiurta que suposarà la primera proposta en carpa que s’haurà fet al festival.
Dissabte a la tarda una programació centrada en la proesa tècnica i l’humor amb les cies Estropicio, la Fem Fatal i las Polis.

Al vespre la Regala del circ, una nit de contrastos, conduïda per l’artista catalana resident a Toulouse Marta torrents, i amb artistes de nivell internacional com Maël Tebibi, Amer i Africa o Karl Stets, Hugo Bergman o los Hermanos Infoncudibles.
Diumenge lloc a propostes emergents, per una banda l’artista emergent Marta Camufli i per l’altra una mostra dels alumnes de l’escola Rogelio Rivel.

+ www.curtcirckit.cat