VI FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSES
HOMENATGE MARTA CARBAYO

El Circ Cric y el Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera acogen la sexta edición del Festival Internacional de Payasas.
Este año el festival quiere rendir homenaje a la payasa y amiga Marta Carbayo, fallecida este mes de abril.

Un festival concebido como encuentro anual de intercambio y reflexión de las mujeres que han hecho de la payasa una opción de vida.

Un festival convertit en referent internacional que potencia la comicitat, amb una mirada femenina.

El programa del Festival inclou espectacles de gran qualitat artística amb la participació d’artistes nacionals i internacionals. Una cita important per a les pallasses d’arreu del món.

La figura destacada d’aquesta edició és la pallassa francesa CATHERINE GERMAIN, que amb el seva pallassa Arletti, és un dels grans referents del món del pallass@, pionera en el seu camp i de llarga trajectòria artística i docent. És la primera vegada que presentarà el seu espectacle Le 6ème JOUR a l’estat espanyol. L’espectacle es presentarà en versió original francesa, amb subtítols.

La programació que dona cabuda tant a pallasses professionals,com a pallasses novelles que les podrem veure al Teatre Pare Casals, al Circ Cric, als Carrers i Places del poble o al Teatro Sobre Ruedas.

Durant tot el festival el TEATRO SOBRE RUEDAS estarà instal·lat a la Plaça Joan Serra, al bell mig del poble, amb tres espais: La Barraca, La Tartana i la Cantina, oferint espectacles de petit format durant tots els dies.

Una variada gama de propostes adreçada a totes les d’edats i en horaris ben diferents, per a tots els gustos.

DIRECCIÓ ARTÍSTICA: MONTSERRAT TRIAS

PROGRAMACIÓN
www.circcric.com/ca/programa-2019